![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 09 August 2007 Skąd: Bukowno ![]() |
Nissan Almera N16
Rok produkcji: 2001 Przebieg: 242000 Silnik: 2.2 DI Twincam 16v - japoński diesel - 110KM 235Nm - rozrząd na łańcuchu - turbina bez zmiennej geometrii Turbina dmucha, nie kopci, nie puszcza bąków, fajnie jedzie i bardzo mało pali - na trasie potrafi zejść poniżej 5L/100km. Wersja wyposażenia COMFORT - wspomaganie kierownicy - 4x poduszka powietrzna (przerwana wiązka pod fotelem pasażera) - klimatyzacja (do nabicia) - elektryczne szyby - elektryczne lusterka - aktywne zagłówki - podłokietnik w tylnej kanapie - 3 zagłowki z tyłu - 3x 3-punktowe pasy bezpieczeństwa z tyłu - schowek na okulary - regulowany fotel kierowcy - centralny zamek - alufelgi 15" nissan - spoiler tylnej klapy Na ostatnim serwisie (240 000km) - wymiana oleju - wymiana przednich klocków hamulcowych - wymiana filtra powietrza Autko normalnie jest sprawne, odpala nie marudzi, przyspiesza całkiem fajnie i dobrze się nim jeździ. Nadaje się idealnie na kursy na przykład do pracy bo spalanie jest symboliczne (moje 1.9tdi pali więcej!). Nie jest to jakiś mega cukierek, lakier jest miejscami nieładny, posiada pare ognisk korozji ale progi i podłużnice zdrowe. Autko posiada ważne ubezpieczenie OC, przegląd wyszedł końcem marca. CENA: 3200zł !! Jeśli ktoś byłby zdecydowany mogę jeszcze coś opuścić !! Sprzedaję ponieważ zwyczajnie nie jest mi już potrzebny, natomiast kasa już zdecydowanie bardziej.. Autko do obejrzenia w Bukownie k. Olkusza woj. Małopolskie Kontakt: 600-598-ZERO-CZTERY-JEDEN FOTO: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Automotive Photography by yez - FB/@fotoyez
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |