![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 23 April 2004 ![]() |
jw. ktoś się spotkal z takim? do srob do kol
-------------------- Model X/Evo5/JCW
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 14 June 2009 Skąd: ściecin ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
taki napis mam wlasnie na tym kluczu który mam, ale on ma leb na nasadke 21 chyba a wolalbym żeby to była po prostu nasadka na pol cala
![]() -------------------- Model X/Evo5/JCW
|
|
|
![]()
|
|
typ klucza który opisałeś stosuje tylko ta firma.
klucz dokupisz w niemal każdym serwisie lub na aledrogo, zazwyczaj za 20-60pln/szt. co do zmian, nawalczyłem się z tym i nie polecam. jest duża szansa, że masz przelotowe nakrętki - jeśli tak masz, wchodzi do środka wilgoć, syf i sól w zimie, a jak wejdzie, to przy pierwszym odkręceniu masz problem, trzyma jak zaspawane. Albo rozwalisz ten ich klucz patentowy - pęknie na początku frezu lub się okręci dookoła i zaklinuje wewnątrz - albo poleci nakrętka. Jakies to takie nie najwyższych lotów pomysły i materiały. ...aha, zamiast zmian, można też po przykręceniu dać zaślepki na otwory nakrętek, dobierzesz pod wymiar w sklepie meblowym. Prawa autorskie na ten prosty a genialny pomysł należą do kolegi ILKU ![]() |
|
|
![]()
|
|
a to nie ma obaw, przy zakładanej czestosci zmian raczej nic się nie powinno zaspawać. dzięki za info
btw. pozdro ze stargardu -------------------- Model X/Evo5/JCW
|
|
|
![]()
|
|
btw. pozdro ze stargardu hehe, jak tak, to po klucz lub nakrętki uderzaj tu: http://zender.szczecin.pl/ najlepsze ceny na te klucze, i świetny fachowiec do pomocy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 25 April 2025 - 10:22 |