![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 10 July 2007 Skąd: Caterham ![]() |
Jak w temacie, filmik z rundy Classicauto Cup w Kielcach, w której miałem przyjemność startować.
Startowałem drogowym Roadsport w wersji SV 2,0l 177KM (poszerzonej, dla większych kierowców) - osiągi trochę słabsze od "klasycznego" Roadsporta, ale i tak udało się zdobyć 11 miejsce w generalce (na 140 załóg, oczywiście część to auta kolekcjonerskie i nie stanowiły konkurencji) Leciałem na seryjnych Avonach, które jak się okazują, nie do końca trzymają jak się wydawało. Właściciel od R500 ostatnio mi napisał, żeby je czym prędzej wyrzucić ![]() próba sportowa PS1 próba sportowa PS4 -------------------- WWW.CATERHAM.PL
-------------------------------------- Sprzedaż: Tel.: (22) 35 43 441 kontakt@caterham.pl |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
Zaj..isty. Nie mogę się doczekać.
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Thu, 17 July 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
Caterham vs Walenda round 2
Fight! Szkoda że nie słychać motorowni. -------------------- twins on board
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Tue, 10 July 2007 Skąd: Caterham ![]() |
W środę ekipa "Cars" z hwojtkiem na czele robiła porównanie modelu Superlight R300 SV z Evo X MR GT330 w Poznaniu.
Duży materiał w jednym z kolejnych wydań "Cars", na razie na zachętę krótki filmik. ps. R300 jechał na T1-R, proszę nie besztać za taki wybór opon - na szybko tylko te udało się skołować... -------------------- WWW.CATERHAM.PL
-------------------------------------- Sprzedaż: Tel.: (22) 35 43 441 kontakt@caterham.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Wed, 24 November 2004 Skąd: Warszawa - Wawer ![]() |
Bardzo miło - na dobrych gumach to musi być kocur!
Jakie średnio czasy z ogarniętym kierowcą robi taka 7 na TP? -------------------- | Pinin Racing | Warsaw Speed Team | Prorace | TheTechGuy |
'96 CaliforniaCento www.facebook.com/dragracingsafety |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 12 January 2008 Skąd: Białystok ![]() |
Nie no solidnie to zapina
![]() -------------------- Kszzzzysztof
|
|
|