![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
... może ktoś wie i podzieli się wiedzą: jak skasować inspekcję olejową w Touareg'u 3.0 TDI 2009 ?
z góry dziękuję ![]() |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Thu, 17 November 2005 ![]() |
A ja bym sie chetnie dowiedzial jak w a8 d3 2004(3.0tdi jesli ma to jakies znaczenie :F)
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 20 January 2006 Skąd: Gdynia ![]() |
Wciskasz kasowanie licznika kilometrów(bez włączonego zapłonu), następnie cały czas trzymając przekręcasz zapłon i przycisk OK od kompa (na kierownicy) - zaczerpniete z touaregclub
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
Wciskasz kasowanie licznika kilometrów(bez włączonego zapłonu), następnie cały czas trzymając przekręcasz zapłon i przycisk OK od kompa (na kierownicy) - zaczerpniete z touaregclub no właśnie nie działa (próbowałem ze 20 razy).... ...lub coś źle robię. Może w przedliftach to tylko działało ? |
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 20 January 2006 Skąd: Gdynia ![]() |
jezeli jestes w posiadaniu kabelka do vag coma to mozna sprobowac wg opisu klik nie wiem, jak wyglada licznik w touaregu, ale mozna sprobowac jeszcze metody opisanej w inspektorze dla passata czyli :
1. Wyłączyć zapłon 2. Nacisnąć i przytrzymać przycisk X, 3. Włączyć zapłon, 4. W polu wyświetlacza licznika kilometrów pojawia się słowo "service", 5. Na centralnym wyświetlaczu pojawia się komunikat "SERVICE NOW", 6. Zwolnić przycisk X, 7. Obrócić przycisk Y w prawo, w celu skasowania wskazania, 8. Wyłączyć zapłon. Edit: X to pokretlo po prawej, kasowanie przebiegu, Y to to po lewej |
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
tam jest tylko jeden przycisk....
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Mon, 17 March 2003 Skąd: lublin ![]() |
wchodzisz w komputer i wybierasz opcje service reset
![]() |
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 18 December 2006 Skąd: TST ![]() |
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
|
|
|
gość_bezduszny_* |
![]()
|
![]() |
ctv miał rację....
Jest opcja w komputerze do kasowania inspekcji. Piwo przy najbliższej okazji stawiam ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 26 April 2025 - 01:16 |