![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
http://moto.allegro.pl/zdemontowany-volksw...1253879415.html
taki samochód po kupnie i złożeniu można zarejestrować? Opłaca się cos takiego? |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 01 December 2009 Skąd: Wrocław ![]() |
Chyba jako składak, których... rejestrować już nie można. Ale może ktoś wie coś więcej w tej kwestii.
-------------------- Project FiA 6Y20VT - v 1.5
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 20 January 2004 Skąd: warszawa ![]() |
http://moto.allegro.pl/zdemontowany-volksw...1253879415.html taki samochód po kupnie i złożeniu można zarejestrować? Opłaca się cos takiego? Nie opłaca się bo ktoś za złożenie weźmie z 10 tyś min. -------------------- GUMIS
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Tue, 29 October 2002 Skąd: Wlkp. ![]() |
A czy nie brakuje wam tam paru niepotrzebnych rzeczy typu, dach, podłoga coś co przyjęło się nazywać nadwoziem samonośnym? Maxim naćpałeś się czegoś czy co?
-------------------- BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 October 2006 Skąd: że znowu ![]() |
To forum zaczyna umierać od takich i podobnych tematów...
|
|
|
![]()
|
|
Forum Homee Dołączył: Thu, 06 April 2006 Skąd: świdnik ![]() |
A czy nie brakuje wam tam paru niepotrzebnych rzeczy typu, dach, podłoga coś co przyjęło się nazywać nadwoziem samonośnym? Maxim naćpałeś się czegoś czy co? Na to ogłoszenie trafiłem przypadkiem i mnie po prostu zainteresowało. W ogłoszeniu wyraźnie stoi, że zdjęcia są poglądowe, więc nie wiadomo czy jest w pakiecie części ta największa. Naćpać się nie naćpałem, bo jak pewnie słyszałeś w całej Polsce zamknięto sklepy z dopalaczami... cubus1> jak już coś zaczyna umierać to dział of-topic, bo w nim są właśnie takie tematy. Moim zdaniem forum nie umiera, tylko poszerza swoje horyzonty, nie mam na myśli tego swojego bezsensownego tematu, tylko ilość informacji nie związaną bezpośrednio z motoryzacją. Jeśli masz ciekawy pomysł na zaprowadzenie porządku i określenie co wolno pisać, a czego nie, zostań moderatorem i dawaj ostrzeżenia za wątki nie związane z tematyką forum. Temat można usunąć, chyba tylko ja miałem nadzieję, że dorobię się grubych milionów na składaniu 5letnich samochodów z Niemiec.(yoke) |
|
|
gość_M-Technic_* |
![]()
|
![]() |
Oczywiscie ze mozna zarejestrowac takie auto
![]() ale nie jako VW passat tylko jako SAM |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 17 November 2007 Skąd: Łódź ![]() |
Oczywiscie ze mozna zarejestrowac takie auto ![]() ale nie jako VW passat tylko jako SAM SAM ![]() Swoją drogą, jezeli jest to passat zdemontowany a nie kilka passatów rozmontowanych to czemu po złożeniu nie można byłoby rejestrować?? -------------------- ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Tue, 12 November 2002 Skąd: Warszawa ![]() |
Swoją drogą, jezeli jest to passat zdemontowany a nie kilka passatów rozmontowanych to czemu po złożeniu nie można byłoby rejestrować?? Pewnie chodzi o brak wymaganych do rejestracji dokumentów. -------------------- F32 alpine white
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Tuesday, 15 April 2025 - 10:33 |