![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Mon, 19 August 2013 Skąd: Zalipie/Tarnów ![]() |
SILNIK: 1.8 16V + lpg
UKŁAD DOLOTOWY: kolektor dolotowy z omegi b (x20xev) UKŁAD WYDECHOWY:kolektor wydehowy rurowy firmy Michael Sport, tłumik końcowy Irmscher ELEKTRONIKA:seria ZAWIESZENIE: gwint KW v1 UKŁAD HAMULCOWY: większe tarcze + zaciski z mocniejszej wersji silnikowej dzięki tej zmianie mam rozstaw 5x110 zamiast 4x100 BODY-KIT:zderzak przedni firmy Zender, reszta z poliftowej wersji (klapa, zderzak, progi), usunięte spryskiwacze, antena i wycieraczka z klapy, grill przedni bez znaczka firmy fabio, przednie lampy przerobione z ori xenonu na bixenon w wersji black, zmieniony kolor z fioletu na brąz (marrakesh brown z bmw x1) KOŁA: Były Mercedes Segin 18", 8J z opona 205/35/18, 9j z oponą 215/35/18, koła w polerce, wnęki w białym lakierze Są BBS RSII 700 i 701, 8J z oponą 205/35/18, 10J z oponą 215/35/18, rotory wypolerowane;) ŚRODEK: Beżowe wnętrze Sport CAR-AUDIO:radio Alpine 9855r, przód Audio System rx 165 pro, dwu-kanałówka Rockford Fosgate Power t400.2, sybwoofery Audio System x-ion 10 PLUS, monoblock Hifonics bxi2006d Tak było w 2012 roku ![]() ![]() obecny sezon: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na ten sezon skonczyło się już modzenie wizualne .. ![]() ![]() niedawno nabyłam całego saaba 9-3 angola z silnikiem b204l, wraz ze skrzynią automatyczna .. ![]() silnik już wyciągniety ... niestety muszę zrzucić głowice bo jedna ze szpilek kolektora wydechowego (za pompą wspomagania) się urwała w głowicy i została ;/ jak również w planach jest luknięcie na panewki ... ![]() ogólnie rzecz biorąc jest to mój pierwszy styk z silnikiem bezynowym turbodoładownym i jeszcze nie ogarniam tych wszystkich mbc,dw,bov itd itd więc z czasem bede miał mnóstwo pytań .. ![]() ![]() pzdrr -------------------- Opel Vectra B 2.0T B204L
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Thu, 21 August 2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
Odblokuje jak ruszysz ze swapem. Na razie nie to forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 25 April 2025 - 04:32 |