![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 20 August 2003 Skąd: Szczytno ![]() |
Witam
Czy ktoś z was robił układ wydechowy w firmie MG, lub posiada tej firmy tłumnik. Jak jest z głośnością i wykonaniem samego tłumnika. Chcem zrobić cały wydech w tej firmie i nie wiem czy nie będzie za głośny. Dzięki za wszelkie info. |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() prawie jak integra Dołączył: Mon, 29 December 2003 Skąd: waw ![]() |
tlumik, tlumik sie mowi po polsku..
glosnosc wydechu zalezy zarowno od srednicy jak i budowy samych tlumikow. jak zamowisz cichy - dostaniesz cichy |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Thu, 20 March 2003 Skąd: Wrocek ![]() |
Układy świetnej jakości, zrobią Ci taki jak sobie zażyczysz, mój jest głośny ale taki miał być.
-------------------- Jetronik employee
>>Tu byłem<< Ninja EVO(A Honda Hunter & V8 Eater) <b>[url=http://www.srtw.pl/portal.php:27mqq1nl]Streetracing Team Wrocław[/url:27mqq1nl]</b> |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sat, 23 August 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
ja rowniez mam ich tlumiczek i jestem bardzo zadowolony. Co prawda nawalili troche z terminem ale tlumiczek ma taka charakterystyke ze w srodku auta jest cichutko podczas gdy na zewnatrz slychac fajny pomruk..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Flashmaster Dołączył: Sun, 08 June 2003 Skąd: Katowice ![]() |
polecam goraco i sluze pomoca w kontakcie jakby co to na PW
nie znam drugiej firmy, ktora robi tak idealne produkty z kwasowki. -------------------- Opel Z-series Counsellor
Z20LET Z20LEL Z20LER Z20LEH |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 15 November 2004 Skąd: Częstochowa ![]() |
dołączam się do wypowiedzi moich poprzedników, bardzo dobra firma polecam
-------------------- MPK
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Katowice ![]() |
Ja rowniez.. robilem kompletny wydech - jakosc wykonania i podejscie to pełny profesjonalizm...
Polecam! -------------------- -----------------------------------------
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 29 December 2004 Skąd: Lublin http://LKT.pl ![]() |
mam ten tlumiczek w swoim cifie. polecam
ma go rowniez moj kolega w 7th gen i w sumie on mnie namowil. przez ponad poltora roku natluklem > 40k km (glownie miasto, ale pare wycieczek w trase) ... jakis czas temu ogladalem go spod spodu, zdemontowalem, zobaczylem w srodku i zglupialem. jakbym go zalozyl dwa tygodnie temu. ps. przez 10 miesiecy sluzyl w N/A, od lipca juz pod T. |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 30 March 2003 Skąd: Nowy Sącz ![]() |
CYTAT("Coube":2uqisrdv) nie znam drugiej firmy, ktora robi tak idealne produkty z kwasowki.
a ja znam hehe -------------------- Pozdrawiam
Sali |
|
|
![]()
|
|
![]() Flashmaster Dołączył: Sun, 08 June 2003 Skąd: Katowice ![]() |
CYTAT("Sali":2w3eavs3) CYTAT("Coube":2w3eavs3) nie znam drugiej firmy, ktora robi tak idealne produkty z kwasowki. a ja znam hehe musze kiedys poogladac pr. Vigi, nie mialem z nimi nigdy doczynienia. MG mam pod domem i to bardzo wygodne, a Michal robi wszystko czego tylko potrzeba -------------------- Opel Z-series Counsellor
Z20LET Z20LEL Z20LER Z20LEH |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sun, 30 March 2003 Skąd: Nowy Sącz ![]() |
Ja tego nie neguję, chociaż zdaję sobie sprawę, że w pewnym okresię powstało strasznie dużo firm robiących tłumiki, co się odbiło też bardzo na cenach i na jakości.
Ja u siebie mam ponad 4 lata taki tłumik i jest w rewelacyjnym stanie. -------------------- Pozdrawiam
Sali |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
Mam cały układ wydechowy od MG. Głośność regulowana za pomocą wkładki. Wyniki: 6 KM i 8 Nm więcej...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Moderator Dołączył: Wed, 10 November 2004 Skąd: N51 20' 11.8" ______E16 38' 1.0" ![]() |
Pozwolę sobie zadać pytanie, które zapewne zainteresuje także autora tematu.
Ile może u nich kosztować zrobienie całego układu? W moim przypadku odpada skorzystanie z gotowych elementów do konkretnego modelu auta dlatego pytanie kieruję do osób, które mają u nich zrobiony cały układ. CYTAT("TOMEKKK":3ian32ae) Mam cały układ wydechowy od MG. Głośność regulowana za pomocą wkładki. Wyniki: 6 KM i 8 Nm więcej...
W N/A czy turbo? Dane o wzroście mocy masz z hamowni czy z ust osób wykonujących układ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Wed, 19 February 2003 Skąd: Katowice ![]() |
Cena na pewno konkurencyjna.. A co do szczegółów - trzeba dzwonić i się pytać - każdy przypadek jest inny i cena może się różnić.
-------------------- -----------------------------------------
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 12 August 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
Ja tez naleze do grupy posiadającej cały układ wydechowy ( razem z kolektorem) MG dotego mam caly układ dolotowy... I jeszcze się pochwale że Michał był tak miły że zrobił mi jak to sie mówi tunindzek silniczka:) Cała głowica została podanna modyfikacją w firmie Mg Motorsport. Tak więc Bardzo Bardzo polecam tą firme:)
-------------------- Power by Mg-Motorsport
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Fri, 22 November 2002 Skąd: PŁOCK ![]() |
Ja zakupiłem dwa tłumiki MG od BAKSTERA i jestem bardzo zadowolony.
W miejscu gdzie jest wygrawerowane logo firmy, pojawił się nalot rdzy a reszta jest lux, zero rdzy. te wydechy sa suber ze wzgledu na jakość, cene i wage. -------------------- IBIZA 1.4 8V
16,93 ET__Bemowo 16.09.2006 |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 08 January 2005 Skąd: Katowice ![]() |
to Baks pokaż mi te tłumiki i dolot hehee
wczoraj przyszła paczuszka z puchą dolotu w piatek będe odnich odbierał tłumiki jak narazie wszystko super !! -------------------- www.dodojuice.pl Ręcznie produkowane woski z WielkiejBrytani
www.mrcleaner.pl Auto Detailing Expert |
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Clubber Dołączył: Tue, 18 May 2004 Skąd: http://fightboxing.pl/ ![]() |
CYTAT("pieszy":r4yh4xhu) Pozwolę sobie zadać pytanie, które zapewne zainteresuje także autora tematu.
Ile może u nich kosztować zrobienie całego układu? W moim przypadku odpada skorzystanie z gotowych elementów do konkretnego modelu auta dlatego pytanie kieruję do osób, które mają u nich zrobiony cały układ. CYTAT("TOMEKKK":r4yh4xhu) Mam cały układ wydechowy od MG. Głośność regulowana za pomocą wkładki. Wyniki: 6 KM i 8 Nm więcej... W N/A czy turbo? Dane o wzroście mocy masz z hamowni czy z ust osób wykonujących układ? Dane z hamowni ProjectXs z Krakowa, auto to Seat Cordoba Cupra 2,0 16v oczywiście wolnossąca. |
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 22 September 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
Ja tez mam od Baksa taki tłumiczek i jestem z niego Bardzo zadowolony mam tez srodek od Mg po roku czasu ani sladu zuzycia bardzo polecam
![]() -------------------- stage 1
98,2 Km i 129 Niutków |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Tue, 12 August 2003 Skąd: Szczecin ![]() |
Aż mi się miło zrobiło
-------------------- Power by Mg-Motorsport
|
|