Shoutbox 0 nowych PW 

Reply to this topicStart new topic
> Sprzedam Audi A8 4,2 TDI z 2008 roku, pełna f.vat 23% cena brutto 39 900
KKrzysztof
post Fri, 14 Mar 2025 - 14:26
Post #1

User

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/audi-...dNuxRO4HhfcjR6g

https://youtu.be/Id_9mTzZ0rw?si=URBKma0tkW3mQHAk

Telefon do mnie 507621222

Witam

Ogłoszenie dotyczy Audi A8 4,2 TDI.

Samochód jest u nas w firmie od 2010 roku. A ostatnie 240 tyś osobiście miałem przyjemność się nim poruszać. Audi jest serwisowane na bieżąco i jego kondycja mechaniczna jest na wysokim poziomie. Samo auto bardzo komfortowe wygodne fotele wentylowane. Moc silnika daje wspaniałe doznania w podróży mi nigdy nie brakowało.

Oczywiście samochód ma swoje lata i pewnie znajdą się jakieś niedociągnięcia. Mi jednak nic nie przeszkadzało podczas podróżowania po sporym kawałku Polski. Dużo z przebytych kilometrów zostało zrobione na trasie.

Z rzeczy które zostały wymienione na przestrzeni kilku ostatnich lat a które pamiętam pomijając wymiany oleju w silniku co 15 tyś i w skrzyni biegów co 60 tyś.

1. Dwie turbiny

2. Pompa wody

3. Sprężarka klimatyzacji

4. Kompresor zawieszenia + dwa tyle miechy.

5. DPF, klapy i egr OFF.

6. Termostat

7. Wszystkie 8 wtrysków paliwa nie padły wszystkie razem a na przestrzeni przejechanych kilometrów po 1 sztuce.

Pewnie jeszcze wiele innych części w samochodzie jest nowa i obecnie można wsiadać i jeździć.

Obecnie auto jest na oponach zimowych które przejadą spokojnie jeszcze jeden sezon tylko są trochę głośne. Na lato w zależności od negocjacji ceny dokładamy prawie nowe opony.

Ubezpieczenie jest do sierpnia a przegląd do kwietnia.

Samochód można oglądać od Poniedziałku do Piątku Wolental w godzinach 8,00 – 15,00

Na samochód wystawiamy pełną f.vat 23%.

Nota prawna

Informacja nie stanowi oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu Cywilnego. Podane dane mają charakter wyłącznie informacyjny. Pełna informacja dostępna jest u handlowca. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia.
Go to the top of the page

+Quote Post
Wspieraj forum
post Fri, 14 Mar 2025 - 14:26
Post #

Dotacja

Dotacja na forum
Go to the top of the page

Quote Post

Reply to this topicStart new topic

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: Tuesday, 29 April 2025 - 09:08