![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Fri, 15 February 2008 Skąd: ;) ![]() |
Witam
Przymierzam sie do zakupu takiego zestawu ,tylko nie wiem czy warto sie w to pakowac.Urzadzenia bede uzywal glownie do wlasnych projektow.Czy ten zestaw jest wart swoich pieniedzy czy moze cos tanszego bedzie rownie skuteczne ,a moze warto dozbierac jeszcze troche i kupic cos lepszego?Dzieki za pomoc http://www.innovatemotorsports.com/xcart/p...at=0&page=1 |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 13 May 2007 Skąd: z Kosmosu ![]() |
Czesc.
Ja na twoim miejscu kupilbym: -LC1 -AuxBox --> http://www.innovatemotorsports.com/xcart/p...=250&page=1 - i to --> http://www.innovatemotorsports.com/xcart/p...=250&page=1 Za ta cene nic lepszego nie znajdziesz,a oprogramowanie do tego ma duze mozliwosci i jest DARMOWE. Pozdrawiam -------------------- Ciach...Babkę w piach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Homee Dołączył: Tue, 23 November 2004 Skąd: Kampinos ![]() |
sam zestaw za 300$ jest spoko ale juz to co kolega proponuje to drogie rozwiazanie. Za tą cenę wolał bym kupić np SMT6 do logowania sygnałów i LC-1 do AFR.
Ewentualnie zamiast SMT6 ecumaster i masz jeszcze hamownie w cenie ![]() -------------------- ...
Fiat Uno Turbo - 185KM & 232Nm Fiat Stilo 1,9 JTD - 160KM & 343Nm Lancia Delta 2.0 16V Turbo - in progres Lexus IS300 2JZ-GE Turbo Drift - w budowie |
|
|
![]()
|
|
Dzieki za odpowiedz.
Ecumaster tez bedzie tylko troche pozniej bo slabo z kasa.Chce zaczac od tego zestawu bo wiem ze jak zaczne od ecumastera to sie nie powstrzymam i zaczne sprawdzac jak dziala i bedzie bum.Czyli warto wydac 300$?To co kolega podal to juz nie moje mozliwosci finansowe poki co , moze sie skusze jak juz przestane byc studentem.... |
|
|
![]()
|
|
Dzieki za odpowiedz. Ecumaster tez bedzie tylko troche pozniej bo slabo z kasa.Chce zaczac od tego zestawu bo wiem ze jak zaczne od ecumastera to sie nie powstrzymam i zaczne sprawdzac jak dziala i bedzie bum.Czyli warto wydac 300$?To co kolega podal to juz nie moje mozliwosci finansowe poki co , moze sie skusze jak juz przestane byc studentem.... To kup samego LC-1 i ecumastera i bedziesz miał dokłądnie to sama a nawet wiecej. Ecumastera jak podłaczydsz masz juz logi. LC-1 łaczysz z ecumasterem i masz full wypas. Cena za samo LC-1 to około 200$ a ecumaster około 450 zł a wiec wyjdzie nie duzo drozej. -------------------- ...
Fiat Uno Turbo - 185KM & 232Nm Fiat Stilo 1,9 JTD - 160KM & 343Nm Lancia Delta 2.0 16V Turbo - in progres Lexus IS300 2JZ-GE Turbo Drift - w budowie |
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Thu, 15 February 2007 Skąd: Olsztyn ![]() |
Ewentualnie zamiast SMT6 ecumaster i masz jeszcze hamownie w cenie ![]() Ja sobie sam zrobilem hamownie do MS. W exelu to kilka minut ale trzeba troche teorii znac i miec wykres z hamowni ze stratami dla wiekszej dokladnosci. Pomiar nie jest strasznie dokladny bo logi sa "wolne" ale daje ogolne pojecie (mysle ze blad jest nie wiekszy jak 10%). -------------------- e36 coupe m50b25T
|
|
|
![]()
|
|
Czyli ecumaster + lc1 i widze jaki afr jest np. przy 0,4 bara i 2400 obr?Jesli tak to sie swietnie sklada i nie potrzebuje nic wiecej do mojego skromnego projektu.dzieki za pomoc
|
|
|
![]()
|
|
Czyli ecumaster + lc1 i widze jaki afr jest np. przy 0,4 bara i 2400 obr?Jesli tak to sie swietnie sklada i nie potrzebuje nic wiecej do mojego skromnego projektu.dzieki za pomoc Tak. Zobacz sobie stronę 16 instrukcji od ecumastera ze strony www.ecumaster.com Jest to co chcesz. -------------------- ...
|
|
![]()
|
|
Dzieki.Wiec zaczynam od ecumastera.Teraz tylko czekam na wyplate i zamawiam.Pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 25 April 2025 - 07:59 |