![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Tue, 04 January 2005 Skąd: Sopot | Elbląg ![]() |
[url:23ek059c]http://www.500ecstasy.com/video/Ronin-S8.avi[/url:23ek059c]
|
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Mon, 06 October 2003 Skąd: Warszawa ![]() |
oooo fajny film pościgi są realistyczne.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Rookie Dołączył: Sun, 22 May 2005 Skąd: Z MASTA KRAKOWA ![]() |
Fajny fragmencik. Czy ma ktoś może fragment z pościgiem w którym jadą między innymi przez jakiś tunel w BMW, jak tak to bardzo poprosze.
PS: sorry już nie będe -------------------- Szukam pracy! Mogę być testerem sensorycznym w browarze lub gorzelni
|
|
|
![]()
|
|
![]() test driver Dołączył: Mon, 25 November 2002 Skąd: zewsząd ![]() |
U-BOT - czy jesteś w stanie wyrazić po polsku i z użyciem znaków przestankowych to, co chcesz powiedzieć? Napraw sobie klawiaturę a następnie wyrażaj...
-------------------- Wojtek
"Rule the bends, bend the rules." TP: 1:52.85 (180KM RWD), Hockenheim: 2:16.74 (140KM FWD), Adria: 1:51.20 (160KM RWD). 3. miejsce w Wyścigowym Pucharze Polski 2010 klasa Open. |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Wed, 25 August 2004 Skąd: Kraków ![]() |
Polecam filmik.... Wszystkie pościgi w filmie pt. "Ronin" są zarąbiste - ja mam cały film, ale nie mam jak go zgrać
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Tue, 14 June 2005 ![]() |
Zgadzam się z przedmówcami "Ronin" to jedyny taki film w którym pościgi są w prawdziwie europejskim stylu bez żadnej zbędnej demolki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 12 June 2005 Skąd: Kraków/Mielec ![]() |
Najlepsze według mnie jest moment gdy kradną walizkę. Dobry jest też pościg Peugeotem za BMW, m.in. w tunelu. A na filmie widać co potrafi quattro w zakrętach
-------------------- Pozdrawiam, Koffal
|
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Thu, 13 January 2005 Skąd: Gdańsk ![]() |
Dobry jest jeszcze fragment jak tym starym mercem jadą tylko niewiem jaki to model
-------------------- (\__/)
( -'.'-) (")_(") |
|
|
![]()
|
|
![]() Frequent User Dołączył: Tue, 10 May 2005 Skąd: Z Zespołu Przeciwdziałania Nielegalnym Wyścigom. ![]() |
chyba mercedes 500, nie wyznaje sie na modelech merca ale tak mi sie wydaje
-------------------- Zespół Przeciwdziałania Nielegalnym Wyścigom
|
|
|
![]()
|
|
Rookie Dołączył: Fri, 18 February 2005 Skąd: Bydgoszcz ![]() |
Bardzo fajnie ukazany jest pościg w filmie "KURIER" Luca Beson. Główny bohater ściga się z policją BMW 745, możemy podziwiać bardzo fajne ujęcia. Polecam ten filmik,
-------------------- []c:293926_13_full[/]
|
|
|
![]()
|
|
![]() User Dołączył: Sun, 12 June 2005 Skąd: Kraków/Mielec ![]() |
CYTAT("DaShQ":1uznm777) Bardzo fajnie ukazany jest pościg w filmie "KURIER" Luca Beson. Główny bohater ściga się z policją BMW 745, możemy podziwiać bardzo fajne ujęcia. Polecam ten filmik Głównego bohatera gra Jason Statham. Ale czy on nie miał czasem 735i ?? Tak mi sie wydawało. Zaznaczam że ogladałem film w angielskiej wersji bez tłumaczenia i tam padło coś takiego: "...black BMW seven, three, five..."
-------------------- Pozdrawiam, Koffal
|
|
|
![]()
|
|
User Dołączył: Sat, 10 July 2004 Skąd: Włocławek/Warszawa/Lublin ![]() |
CYTAT("dominikgd":2mjzujhv) Dobry jest jeszcze fragment jak tym starym mercem jadą tylko niewiem jaki to model
Stara S-klasa z silnikiem 6,9 -------------------- Audi Coupe quattro 20V
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Saturday, 26 April 2025 - 02:57 |