![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 04 March 2007 Skąd: Zakopane ![]() |
Witam,
szukam ciekawych stron gdzie można ogladnac jakieś auta ze Szwajcarii. Wiem zecjest autoscouy24.ch i ricardo.ch ale to za mało. Zna ktoś wiecej? Tak samo nie mogę znaleźć żadnej dobrej stronki z uszkodzonymi sztukami z CH. Auta nawet lekko uszkodzone tracą b.dużo na wartości a auto ma być dla mnie a nie na handel. Zna ktoś może? Z góry dzięki za podpowiedzi. Pzdr! |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Super User Dołączył: Sat, 14 August 2004 Skąd: CH / PL ![]() |
Nie ma takich, a te co są po prostu szkoda na nie czasu.
ew. na niedzielne popołudnie: www.car2rep.ch www.vasso.ch -------------------- 996 tt / M. Gransport
|
|
|
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Sun, 04 March 2007 Skąd: Zakopane ![]() |
Nie znałem;) ciekawy jestem czy są jakieś fora jak to nasze bądź forum subaru żeby sobie moc spokojnie poszperac i popytac. Znalazłem jescze takie strony:
unfallautos.ch cgauto.ch aapsa.ch autorecycling.ch jednak są te stronki dość słabe;/ |
|
|
![]()
|
|
![]() EJ205 USER Dołączył: Sat, 21 June 2003 Skąd: WuWuA-WaWeR ![]() |
niedawno miałem jeszcze w ulubionych sporo stron z samochodami w szwajcarii, ale juz sie pozbylem
![]() jest jedno forum subaru w CH ale czytanie i obserwacja mija się z celem, nic tam sie nie dzieje, a jak cos fajnego sie pojawia to zazwyczaj za duzy hajs. imo ricardo sobie odpusc i przegladaj autoscouta. Jesli szukasz jakiegos klasyka to ich czasy powoli mijaja i na autoscoucie jest ich juz bardzo malo. jak szukalem swojego to stron bylo okolo 5ciu, teraz masz max 2 strony, a ceny za dobra sztuke nadal sa wysokie. tutaj czegos poszukaj moze http://www.gratis-inserate.ch/suche/Fahrze...chweiz/0/subaru -------------------- W205 OM654 Daily
|
|
|
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 30 January 2006 ![]() |
zaatakuj na http://www.forum.hothatch.org człowieka o nicku k-mart
![]() siedzi w CH i może coś pomoże w temacie -------------------- Sklep przeniesiony poza forum.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 25 April 2025 - 05:21 |