![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Forum Killer Dołączył: Mon, 04 April 2011 ![]() |
Przymierzam się do zakupu Audi A6 C6. Od zawsze miałem italiańce AR GT, 159 i Coupe, a teraz przymierzam się do typowo funkcjonalnego auta z dużym kufrem i padło na A6 C6. Szukam jedynie S-Line, ale zastanawiam się który motor 2.7 czy 3.0 w TDI ? Manual czy tiptronic? Ogólnie jestem zwolennikiem manualów ale wezmę pod uwagę opinie doświadczonych.
Szukam także polifta (a dokładniej to 2009r w zwyż). Jakieś info na temat zawieszenia czy innego wyposażenia także mile widziane. A i jeszcze jak to jest z pneumatycznym zawiasem? Dzięki za wszelkie opinie ![]() -------------------- Fiat Coupe 2.5 20VT (Italiano DAZA) > 800HP + DSG powered by WALAS MotorSport
World first Fiat with DSG DQ250 - FB -> Fiat Coupe - YellowProject |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Forum Clubber Dołączył: Mon, 18 December 2006 Skąd: TST ![]() |
mam nadzieje że wiesz że fiat przy a6c6 w dieslu to król niezawodności?
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Thu, 04 February 2010 ![]() |
Szukaj 530 xd z m57n, a nie a6
![]() -------------------- M57N xd
JZDA |
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Sun, 24 April 2011 Skąd: wlkp ![]() |
Jeżeli szuka polifta to będzie tam motor z poprawionym rozrządem. 3.0 tylko, dużo mocniejszy i bardziej żwawy niż 2.7, jak będzie mało programem robisz 300km 600nm i to już na prawdę przyzwoicie jedze. Nie wiem jak w a6, ale w a4 b7 2.7 były tylko FWD a 3.0 tylko Quattro. Skrzynia zależy co chcesz, automat pewnie wygodniejszy, ja mam manualna i można bardzo fajnie spalanie zrobić, ale mam a4 3.0 po sofcie.
|
|
|
![]()
|
|
Forum Killer Dołączył: Wed, 08 February 2012 ![]() |
Więc dwa linki wyczerpujące temat:
http://autokult.pl/25940,uzywane-audi-a6-c...dnik-kupujacego http://www.racingforum.pl/Audi-A4-30-TDi-a...iw-t102624.html |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 25 April 2025 - 07:33 |