![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Frequent User Dołączył: Mon, 17 March 2008 ![]() |
Do sprzedania mam świeżo sprowadzone auto z Niemiec od pierwszego właściciela Audi A3 2.0TDI 8V BMM 140KM z automatyczną skrzynia DSG. Auto z 2007r z przebiegiem 170tyś. Przebieg udokumentowany jest książką serwisową od początku do końca. Nikt nie cofał licznika, auto jest w pełni legalne. Stan tapicerki bardzo dobry, czyste i zadbane. Po otwarciu drzwi czuć jeszcze oryginalny zapach salonu. Na aucie jest oryginalny lakier (oprócz zderzaka i klapy z tyłu, która jest u lakiernika). Stan techniczny perfekt. Na wyposażeniu:
Automatyczna skrzynia DSG Światła przeciwmgielne, Komputer pokładowy, Podłokietnik, Kierownica 3-ramienna z łopatkami DSG Tapicerka materiałowa - w stanie igła Skórzana gałka zmiany biegów z dodatkiem aluminium Fotele sportowe takie jak w S-line Mechaniczna regulacja wysokości fotela kierowcy i pasażera Roleta przeciwsłoneczna na tylnej półce Felgi aluminiowe 18" 225/40 Drugi komplet opon zimowych z 2010r jak nowe z kołami stalowymi + oryginalne kołpaki Audi Zawieszenie sportowe, obniżone o 15mm Nawigacja BNS 5.0 z oryginalną płytą (wiem że jest droga i ją ciężko dostać ![]() Oczywiście wszystkie szyby i lusterka w prądzie Teraz ze strony mechanicznej to co wykonaliśmy w samochodzie pod względem mechaniki: 1. Wymiana geometrii na turbosprężarce - gwarancja 6mc 2. Wymiana koła dwumasowego - gwarancja 6mc 3. Wymiana kompletu tarcz i klocków P +T, 4. Malowanie zderzaka tylnego oraz klapy bagażnika. Auto ściągnięte z bardzo niegroźną stłuczką. Zdjęcia uszkodzeń zachowuję dla zainteresowanych. Podzielę się fotkami z tą osobą która przyjedzie auto obejrzeć. 5. Filtr DPF sprawdzony 6. Wymieniony olej na MOTUL 5w30. Cena 39500zł Do transakcji podchodzę uczciwie, nie mam nic do ukrycia w samochodzie tel. 606659392 http://otomoto.pl/audi-a3-sportback-C27634636.html |
|
|
Wspieraj forum |
![]()
|
![]() Dotacja ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: Friday, 25 April 2025 - 07:45 |